"Feroviarii" transferă un jucător dorit de contracandidatele la titlu. Fotbalistul va ajunge în Gruia la finalul sezonului

"Feroviarii" transferă un jucător dorit de contracandidatele la titlu. Fotbalistul va ajunge în Gruia la finalul sezonului
| Foto: fanatik.ro

Chiar dacă în campionat a pierdut ultimele partide în fața FCSB și CS U Craiova, campioana câștigă bătălii pe piața transferurilor.

După rezultatele din ultima etapă, lupta pentru titlul din Liga 1 s-a încins și mai tare și, la fel ca în ultimii ani, trei echipe se luptă pentru trofeu. Totuși, formațiile pregătesc deja strategia pentru sezonul viitor și și-au stabilit țintele din perioada de mercato.

Dorit de FCSB și de CS U Craiova, Rachid Bouhenna a semnat cu CFR Cluj. Fundașul celor de la Sepsi va deveni liber de contract la finalul sezonului și se va alătura formației din Gruia. Anunțul a fost făcut de antrenorul jucătorului, Leo Grozavu.

“Din acest motiv am hotărât să nu-l iau în lot cu CFR. El putea juca fără probleme. O mai bună dovadă decât asta nu există. Sunt anumite suspiciuni că Bouhenna a semnat cu CFR Cluj. Aşa că am zis că e mai bine să-l ferim şi pe el de suspiciuni, dar şi pe noi”, a spus Leo Grozavu, potrivit GSP.

În vârstă de 29 de ani, Bouhenna a sosit în România în iulie 2019 și de atunci a evoluat în 58 de partide în Liga 1 și a înscris de patru ori. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Sedan B (Franța), Doncaster (Anglia), RE Betrix (Belgia), AFC Compiegne (Franța), CS Constantine, MC Algiers (Algeria) și Dundee United (Scoția).

Comenteaza