CFR Cluj transferă doar la nivelul staff-ului tehnic. “Aveam nevoie de întăriri. Este o perioadă dificilă”

CFR Cluj transferă doar la nivelul staff-ului tehnic. “Aveam nevoie de întăriri. Este o perioadă dificilă”
| Foto: captura video

Deși încă nu a obținut semnătura niciunui jucător, campioana României a adus trei membri noi în staff-ul condus de Edi Iordănescu.

Deși fanii așteaptă întăriri la nivelul lotului de jucători, oficialii din Gruia s-au concentrat pentru îmbunătățirea staff-ului tehnic. Medicul Radu Paligora, preparatorul fizic Bogdan Părăvan și fizioterapeutul Bogdan Boldorea s-au alăturat campioanei.

Sosirea celor trei este privită cu ochi buni de Cristian Dragotă, actualul preparator fizic al echipei. Dragotă consideră că perioada care urmează este una dificilă, iar un staff numeros poate contribui din plin la rezultatele echipei.

“Am auzit și eu zvonuri că aș fi plecat de la CFR Cluj, dar nu este adevărat. L-am adus pe Bogdan Părăvan pentru că aveam nevoie de întăriri. Facem mai bine față așa exigențelor. Este o perioadă dificilă în care sunt multe de făcut și este foarte bine că ne-am consolidat staff-ul.

Eu am o relație foarte bună cu conducerea clubului, cu Edi Iordănescu și nu s-a pus problema să plec de la CFR Cluj. Pregătirea returului a fost una dificilă, fiind o pauză foarte scurtă, iar cu această pandemie, nici nu mai știi cum să faci pregătirea astfel încât să fie foarte bine.

Înainte aveam o pauză mai lungă, puteam să pregătim fizic foarte bine echipa, acum am făcut tot ce am putut ca jucătorii să fie la un nivel fizic bun. Am demonstrat că în ultimii ani CFR Cluj a stat foarte bine din punct de vedere fizic și de asta avem nevoie și acum.  

Cu Edi Iordănescu mă înțeleg foarte bine, colaborăm foarte bine, nu există nicio problemă. Lucrurile la echipă se fac bine și cu atât mai mult de acum încolo când avem și un staff tehnic mai numeros”, a declarat Cristian Dragotă, potrivit Fanatik.

Comenteaza