CFR Cluj, succes în derby-ul cu FCSB. Vinicius a adus victoria “feroviarilor”

CFR Cluj, succes în derby-ul cu FCSB. Vinicius a adus victoria “feroviarilor”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația condusă de Dan Petrescu s-a impus în partida cu echipa din capitală, grație golului înscris de stopperul brazilian și are opt puncte avans în fruntea Ligii 1. 

Derby-ul dintre campioni și vicecampioni a început într-un ritm alert, cu un plus pentru “feroviari”. Clujenii s-au instalat în jumătatea FCSB, dar ocaziile importante au lipsit. În minutul 21, Burcă a centrat din partea dreaptă, dar lovitura de cap a lui Costache a trecut pe lângă poartă. Trupa lui Petrescu a continuat să domine la capitolul posesie, însă scorul pauzei a fost 0-0.

După revenirea de la cabine, partida s-a desfășurat după același scenariu. CFR Cluj a fost echipa mai activă și a avut inițiva. După aproape o oră de joc, Djokovic a încercat o execuție surprinzătoare, însă balonul a trecut pe lângă stâlpul porții lui Bălgrădean (58). Formația din capitală a răspuns prin Moruțan (61), dar jocul s-a mutat din nou în jumătatea FCSB, iar Bordeianu a trecut pe lângă gol (62).

Ultimele minute au fost unele de foc. Planic a fost eliminat, după un fault asupra lui Omrani, la marginea careului (77).  Deac a executat lovitura liberă, balonul a ajuns la Vinicius, care a marcat un un șut de la 16 m. “Feroviarii” și-au conservat avantajul și s-au impus cu 1-0.    

Echipa de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Burcă, Vinicius, Boli, Camora – Itu (Hoban ‘60), Bordeianu, Djokovic – Deac, Omrani (Rondon ’72), Costache (Petrila ’84)

FCSB: Bălgărdean – Crețu, Planic, Cristea, Momcilovic (Olaru ’46) – Moruțan, Nedelcu, Oaidă – Man, Fl. Tănase, Coman (Gnohere ’85)

Comenteaza