Video CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad, în play-off-ul Europa League. Ce spune Omrani

CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad, în play-off-ul Europa League. Ce spune Omrani
| Foto: Facebook CFR Cluj

Billel Omrani, marcatorul lui CFR Cluj în meciul de la Berna, spune că ar fi fost mai fericit ca echipa lui să fi câştigat, dar se va concentra de acum pe meciul cu Steaua Roşie Belgrad sperând o calificare în Europa League. 

Billel Omrani a declarat, după înfrângerea cu Young Boys, scor 1-3, în manşa secundă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, că este fericit de golul marcat, însă a subliniat că era mai fericit dacă formaţia sa reuşea să câştige şi să se califice în play-off-ul competiţiei.

"Sunt fericit că am dat gol, dar eram mai fericit dacă înscriam şi echipa câştiga. Am jucat de patru ori cu Young Boys, de fiecare dată am condus şi am pierdut la final. A fost un meci greu azi. Young Boys este o echipă foarte bună... dar ăsta este fotbalul. Acum trebuie să ridicăm capul. Vom juca acum cu Steaua Roşie Belgrad şi ne dorim să câştigăm şi să ne calificăm în Europa League", a spus Omrani, într-un interviu publicat pe pagina oficială de Facebook a clubului ardelean.

"Adversarii au jucători de calitate, dar şi noi avem. Cred că puteam să jucăm mai bine, în prima repriză puteam să mai dăm un gol. Dacă făceam 2-0 atunci jocul era diferit. În plus, dacă noi reuşeam în tur să câştigăm cu 1-0 era alt meci azi. Dar acum trebuie să ne concentrăm pe următorul meci, cel de vineri din campionat", a adăugat autorul unicului gol al campioanei României.

CFR Cluj a fost eliminată din UEFA Champions League, după ce a fost învinsă de Young Boys cu scorul de 3-1 (3-1), marţi seara, pe Stadionul Wankdorf din Berna, în manşa secundă a turului al treilea preliminar. Partida tur, disputată la Cluj-Napoca, se încheiase cu scorul de 1-1.

CFR părăseşte Liga Campionilor şi va evolua în play-off-ul Europa League cu Steaua Roşie Belgrad, care a fost eliminată de Sheriff Tiraspol, după 1-1 la Belgrad şi 0-1 la Tiraspol. Campioana României are asigurată prezenţa în grupele Conference League dacă va fi eliminată şi din Europa League, a transmis digisport.ro. 

Comenteaza