CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA | Stanciu spune că nicio echipă nu porneşte favorită

CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA | Stanciu spune că nicio echipă nu porneşte favorită
| Foto: facebook.com/SKSlaviaPrahaFotbal

Mijlocaşul român Nicolae Stanciu a declarat pentru site-ul clubului ceh Slavia Praga că CFR Cluj şi formaţia la care evoluează au şanse egale de calificare în grupele Ligii Campionilor la fotbal, relatează Agerpres.

''Mă aştept la un meci dificil, le-am spus şi eu şi Băluţă băieţilor înaintea meciului dintre CFR şi Celtic că vom juca la Cluj, dar ei se aşteptau ca Celtic să se califice. Cred că şansele sunt egale, noi suntem o echipă puternică, dar în acest moment nu putem subestima niciun adversar, deoarece CFR a eliminat trei echipe foarte bune (FC Astana, Maccabi Tel Aviv şi Celtic, n. red.)'', a spus Stanciu.

''O cunosc foarte bine pe CFR, cunosc unii jucători foarte bine, pentru că suntem colegi la echipa naţională, Deac, Ţucudean şi Hoban, Păun e un jucător foarte bun, dar cred că forţa vine de la antrenor, Dan Petrescu, pe care îl consider cel mai bun antrenor din campionat. El merită toate laudele pentru ce se petrece la Cluj, pentru că e un antrenor foarte bun şi echipa are un succes de necrezut cu el'', a subliniat internaţionalul român.

''Aştept cu nerăbdare să jucăm cu CFR. Sincer să fiu, nu mă aşteptam şi nu îmi doream să joc în această fază cu o echipă din România. Dacă ne vom califica voi fi foarte fericit, dar voi fi şi un pic trist, pentru că e vorba de o echipă românească. Doresc tot binele fotbalului românesc. Clujul este a doua mea casă, pentru că oraşul în care m-am născut (Alba Iulia, n. red.) e aproape de Cluj, cunosc Clujul foarte bine, am o casă acolo şi sper că voi avea o primire frumoasă'', a mai spus Stanciu.

''Cu siguranţă familia mea va veni la meci, se află la distanţă de o oră de Cluj, am prieteni şi din Cluj care vor veni la meci. E o atmosferă frumoasă, oamenii sunt foarte buni şi prietenoşi'', a adăugat fostul jucător al Spartei Praga.

Antrenorul Jindrich Trpisovsky a anunţat următorul lot pentru prima manşă din play-off: Ondrej Kolar, Premysl Kovar, Jakub Markovic - portari, David Hovorka, Tomas Holes, Vladimir Coufal, Jaroslav Zeleny, Ondrej Kudela, Michal Frydrych, Jan Boril - fundaşi, Nicolae Stanciu, Alexandru Băluţă, Peter Olayinka, Josef Husbauer, Tomas Soucek, Petr Sevcik, Ibrahim Traore, Lukas Masopust, Alex Kral - mijlocaşi, Stanislav Tecl, Mick van Buren, Milan Skoda, Abdulla Yusuf Helal - atacanţi.

Echipa de fotbal CFR Cluj întâlneşte, marţi, de la ora 22:00, pe teren propriu, formaţia Slavia Praga, într-o partidă contând pentru prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor.

Formaţia cehă, la care joacă românii Alexandru Băluţă şi Nicolae Stanciu, nu a pierdut în cele şase meciuri disputate de-a lungul timpului cu echipe din România (două victorii, patru egaluri).

Comenteaza