CFR Cluj și CS U Craiova, luptă strânsă pentru locul secund. Care sunt criteriile de departajare la egalitate de puncte

CFR Cluj și CS U Craiova, luptă strânsă pentru locul secund. Care sunt criteriile de departajare la egalitate de puncte
| Foto: facebook.com/UCVOficial

Înaintea ultimei runde din play-off-ul Superligii, "feroviarii" au avantaj de două puncte în fața oltenilor.

Un singur meci ne desparte de finalul sezonului, iar CFR Cluj și CS U Craiova se luptă pentru locul al doilea în campionat, care asigură prezența directă în preliminariile UEFA Conference League, fără să mai fie nevoie de nu meci de baraj contra învingătoarei dintre Universitatea Cluj și Oțelul Galați.

Înaintea ultimei runde, "feroviarii" au avans de două puncte în fața oltenilor, ambele echipe urmând să joace pe teren propriu, împotriva celor de la Farul Constanța, respectiv Sepsi OSK, formații care la rândul lor se luptă de la distanță pentru clasare pe locul al patrulea, miza fiind doar financiară. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Pe lângă cele două lungimi care îi despart de craioveni, clujenii au și avantaj în caz de egalitate de puncte la final de play-off. Principalul criteriu de departajare e rotunjirea, de care ambele au beneficiat, însă cel de-al doilea e reprezentat de numărul de puncte la finalul sezonului regulat.

CFR Cluj a încheiat primele 30 de etape pe locul al treilea, cu 53 de puncte, în timp ce CS U Craiova a fost pe locul al patrulea, la 4 lungimi distanță. Astfel, "feroviarii" au la dispoziție două rezultate din trei împotriva Farului, egal sau victorie, în timp ce oltenii trebuie să învingă Sepsi OSK și să spere la un eșec al clujenilor.

Partidele CFR Cluj - Farul Constanța și CS U Craiova - Sepsi OSK se vor disputa sâmbătă, 18 mai, de la 21:00. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Comenteaza