CFR Cluj și-ar putea pierde unul dintre titulari: "Există oferte în acest moment"

CFR Cluj și-ar putea pierde unul dintre titulari: "Există oferte în acest moment"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia a primit mai multe propuneri pentru unul dintre cei mai importanți jucători din actualul sezon.

Devenit titular incontestabil de la sosirea lui Andrea Mandorlini, Răzvan Sava a avut evoluții consistente în prima parte a sezonului. Jocul său nu a trecut neobservat, iar mai multe formații se interesează de serviciile portarului echipei naționale de tineret.

Totuși, prin vocea președintelui Cristi Balaj, CFR Cluj anunță că niciuna dintre ofertele sosite pe adresa clubului nu se apropie de pretențiile financiare pe care le au "feroviarii", astfel că goalkeeper-ul ar putea continua în Gruia.

"În acest moment este jucătorul CFR-ului. Există oferte pe masă în acest moment. Concret, nu există nimic care să fie mulțumitor pentru club", a spus Balaj pentru sport.ro.

Tânărul portar a fost crescut de cluburi din Italia, trecând pe la Sesto Giovanili, Juventus, Pescara, Lecce și Torino, înainte să ajungă în Gruia, în ianuarie 2022.

În actualul sezon, Răzvan Sava a jucat în 25 de meciuri în Superligă, Cupa României și preliminariile UEFA Conference League, iar în 8 dintre acestea nu a încasat vreun gol.

Comenteaza