News alert Update CFR Cluj se pregătește să anunțe noul antrenor

CFR Cluj se pregătește să anunțe noul antrenor

Despărțirea dintre campioană și Dan Petrescu pare una iminentă, iar conducătorii clujenilor au decis cine va conduce echipa din sezonul viitor.

Chiar dacă fostul internațional a adus al patrulea titlul din istoria clubului din Gruia, tehnicianul a ales China ca următoarea sa destinație. Mai multe nume au fost vehiculate pentru a prelua banca “feroviarilor”, printre care cele ale foștilor selecționeri Ladislau Boloni și Victor Pițurcă. În cele din urmă cel ales să conducă echipa în preliminariile Ligii Campionilor, conform gsp, este Edi Iordănescu, prima soluție luată în calcul de șefii clujenilor.

Fostul antrenor al Astrei va avea ca obiectiv accederea măcar în grupele Europa League, având în vedere adversarii pe care CFR îi poate întâlni în Champions League. Printre aceștia se află formații precum Celtic Glasgow sau Dinamo Zagreb.

"E posibil ca Edi Iordănescu să fie noul antrenor CFR Cluj, dacă va pleca Dan Petrescu. Oficial, nu se poate face nimic, pentru că nu e reziliat contractul cu Dan Petrescu. El e încă în vacanţă şi ar urma să vină în câteva zile la Cluj şi să rezolvăm problemele. Să ne spună clar dacă pleacă sau rămâne. Dacă pleacă, trebuie să reziliem contractul în anumite condiţii. Eu aş spera să rămână Dan Petrescu, pentru că a făcut performanţă cu el, echipa este făcută cu acordul lui. Am mai schimbat antrenori, nu moare nimeni, nu se termină performanţa clubului. Edi Iordănescu este un antrenor bun şi un om foarte serios şi asta e foarte important. Dar contractul cu Dan Petressu este valabil încă", a declarat Mureşan, la Digi Sport.

De-a lungul carierei, Iordănescu junior a mai pregătit formațiile ASA Târgu Mureș, Pandurii Târgu Jiu, ȚSKA Sofia și Astra Giurgiu, fără să câștige vreun trofeu.

Comenteaza