CFR Cluj se pregătește de schimbări semnificative de lot. Contractele a 10 jucători expiră la finalul sezonului

CFR Cluj se pregătește de schimbări semnificative de lot. Contractele a 10 jucători expiră la finalul sezonului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Clubul din Gruia pregătește debarcarea a 10 fotbaliști din actualul lot, iar conducerea încearcă întinerirea lotului pregătit de Edi Iordănescu.

După ce au cucerit al patrulea titlu consecutiv în Liga 1 și al șaptelea din istorie, “feroviarii” pregătesc deja strategia pentru următoarea stagiune. Mai multor jucători experimentați le expiră înțelgerea la finalul lunii iunie, iar formțaia clujeană pregătește o întinerire a lotului.

Pe lista celor care nu au contract cu CFR Cluj pentru sezonul viitor se află Mateo Susic (30 de ani), Paulo Vinicius (36), Mario Rondon (35), Michael Pereira (33), Ovidiu Hoban (38), Luis Aurelio (32), Iasmin Latovlevici (35). Mai mult, împrumutul lui Mihai Bordeianu (29) expiră, iar mijlocașul se va întoarce la Al-Qadisiyah.

În cazul lui Syam Ben Youssef (32) și Grzegorz Sandomierski (31), clubul din Gruia are opțiunea de a prelungi unilateral contractul pentru încă un sezon.

Campioana a bifat și trei mutări la capitolul sosiri, portarul Cristiano Figueiredo de la Hermannstadt, fundașul Rachid Bouhenna de la Sepsi OSK și mijlocașul Jonathan Rodriguez de la FC Botoșani.

Comenteaza