CFR Cluj se desparte de unul dintre veteranii echipei. Fotbalistul a semnat cu FC Voluntari

CFR Cluj se desparte de unul dintre veteranii echipei. Fotbalistul a semnat cu FC Voluntari
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Clujenii au anunțat despărțirea de Cosmin Vâtcă, unul dintre cei mai vechi oameni din lotul campioanei.

Titular în ultimele meciuri, din cauza accidentării lui Arlauskis, Vâtcă nu i-a convins pe șefii din Gruia, iar aceștia au mutat pe piața transferurilor, achiziționandu-l pe Jesus Fernandez. Totuși, motivul despărțirii de goalkeeper pare a fi de altă natură, decât forma sportivă. Conform Digisport, portarului i s-ar fi cerut să se dea lovit înaintea partidei cu Dinamo, de către unul dinte oficialii din Gruia. Portarul i-a comunicat antrenorului întâmplarea, iar Conceicao l-a introdus pe teren în meciul cu roș-albii.

În cele din urmă, la conferința de presă premergătoare meciului cu Dudelange, din Europa League, antrenorul portughez a confirmat că Vâtcă nu va face deplasarea în Luxemburg. “Eu n-am astfel de cunoștințe. Vâtcă a jucat cu Dinamo, a făcut-o foarte bine. Ceea ce știu este că un club din România este interesat de Vâtcă. Atât!

Nu știu ce știți dumneavoastră, știu doar că un club din Liga 1 negociază acum pentru el. Evident, dacă se discută transferul lui, jucătorul nu poate face parte din lot pentru meciul cu Dudelange. Eu am nevoie la lot de jucători care să fie concentrați 100%”, a spus Conceicao.

La câteva minute după declarațiile antrenorului, clubul a confirmat despărțirea de Vâtcă și transferul portarului la FC Voluntari. “Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Voluntari s-au înțeles în privința transferul definitiv al portarului Cosmin Vâtcă la echipa ilfoveană.

Familia CFR îi mulțumește lui Cosmin pentru munca depusă în tricoul "alb-vișiniu" în cei patru ani petrecuți la clubul nostru, perioadă în care a câștigat un titlu, o Cupă și o Supercupă, și îi dorește multă baftă în carieră!

Mulțumim, Cosmin Vâtcă”, se arată în comunicatul clubului clujean.

Partida tur din play-off-ul Europa League, dintre CFR Cluj și Dudelange va vea loc joi, 23 august.

Comenteaza