CFR Cluj se confruntă cu probleme de lot, iar Dan Petrescu anunță: "Realitatea e că Sepsi e favorită"

CFR Cluj se confruntă cu probleme de lot, iar Dan Petrescu anunță: "Realitatea e că Sepsi e favorită"
| Foto: lpf.ro

Formația din Gruia se pregătește pentru penultima etapă din play-off, însă antrenorul "feroviarilor" a avut un discurs pesimist înaintea jocului.

Ieșiți din cursa pentru un nou titlu, clujenii au rămas doar cu lupta pentru cupele europene și au nevoie de rezultate pozitive în ultimele două runde din Superligă. Cu toate acestea, CFR Cluj se confruntă cu probleme de lot, iar Dan Petrescu îi vede favoriți pe adversarii de sâmbătă. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

"Nu e o situație prea bună pentru CFR, e prima oară după mulți ani când nu mai avem șanse matematice la titlu. E clar că nu e ceea ce ne-am dorit. S-au întâmplat mult prea multe în 2023.

Am alergat după 3 iepuri și nu am prins niciunul. Sunt și probleme interne, iar asta a dus la rezultate pe care nu le doream. Avem un meci cu Sepsi, iar ei sunt favoriți.

Vor băga cei mai buni jucători, au entuziasm, joacă pe prime mari. Noi nu avem nici moral, nici spirit și nici jucători. E poate cea mai rea stare din mandatul meu la CFR. Realitatea e că Sepsi e favorită, au jucători cu mai multă experiență, iar eu spun tot timpul realitatea", a declarat antrenorul.

Partida dintre CFR Cluj și Sepsi OSK este programată sâmbătă, de la 20:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru duelul cu Sepsi!

Comenteaza