CFR Cluj s-a încurcat cu echipa fostului antrenor din Gruia, Dorinel Munteanu: "Toată lumea știe ce am făcut pentru CFR. Vechea conducere nu a știut"

CFR Cluj s-a încurcat cu echipa fostului antrenor din Gruia, Dorinel Munteanu: "Toată lumea știe ce am făcut pentru CFR. Vechea conducere nu a știut"
| Foto: Facebook - SC Otelul Galati

Meciul dintre CFR Cluj și Oțelul Galați, disputat pe terenul ardelenilor, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, în etapa a 13-a din SuperLigă.

După egalul obținut la București pe terenul lui Dinamo, scor 1-1, CFR Cluj, mai face un egal pe teren propriu cu echipa antreată de fostul tehnician al CFR-ului, Dorinel Munteanu. Acesta s-a declarat mulțumit de rezultat și a apreciat modul în care a fost primit de ardeleni în jocul de luni seara, însă le-a ”bătut obrazul” foștilor oficiali ai clubului din Gruia. 

”Am câștigat un punct meritat. Am știut ce adversar avem în față. Nu am pierdut, am făcut o partidă exactă. Nu știu dacă adversarii au fost periculoși, noi ne-am creat ocazii. Un punct este mai mult decât meritat. E greu cu cea mai bună apărare. Nu am făcut antijoc. Jucătorii noștri au făcut o partidă exactă. Azi nu s-a văzut diferența. Sunt mulțumit pentru un punct câștigat.

Acest punct va fi și mai important dacă vom câștiga și meciul de acasă cu Hermannstadt. Mulțumesc actualei conduceri (n.r. pentru modul în care a fost primit în Gruia). M-a emoționat. Toată lumea știe ce am făcut pentru CFR. Vechea conducere nu a știut”, a declarat Dorinel Munteanu, la finalul meciului cu CFR Cluj, citat de digisport.ro

Cu egalul din Guia de luni seara, CFR Cluj a ratat ocazia de a se apropia de liderul FCSB, care, la rândul ei, s-a încurcat pe teren propriu, cu Voluntari, scor 0-0. FCSB are 30 de puncte şi este în fruntea clasamentului, iar CFR Cluj, doar 27 de puncte şi se pare că deocamdată italianul Andrea Mandorlini nu găsește formula ideală de joc la CFR Cluj pentru a strânge mai multe victorii. 

Comenteaza