CFR Cluj ratează din nou șansa de a urca pe primul loc în Superligă. "Feroviarii" au fost învinși la Sibiu

CFR Cluj ratează din nou șansa de a urca pe primul loc în Superligă. "Feroviarii" au fost învinși la Sibiu
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Andrea Mandorlini a pierdut pe terenul celor de la Hermannstadt, scor 1-0, în ultima etapă a turului sezonului regulat.

Încă din start jocul de la Sibiu a avut un ritm bun, iar "feroviarii" au încercat să pună stăpânire pe balon. Gazdele nu s-au opus și au preferat să încerce acțiuni rapide, purtate în 3 sau 4 oameni. Prima șansă importantă de gol a venit în minutul 13, când Otele a trimis bine din interiorul careului, dar Căbuz s-a opus.

Replica sibienilor a venit din gheata lui Jipa, care l-a întins serios pe Sava cu o execuție din marginea careului pentru ca Balaure să trimită în bară din cornerul rezultat (18). Meciul a continuat în aceeași manieră, chiar dacă elevii lui Mandorlini au fost de cele mai multe ori lenți și previzibili în jumătatea adversă.

Abia spre finalul reprizei clujenii au mai amenințat din nou poarta, atunci când Krasniqi a șutat alături, dintr-o poziție bună. Astfel, scorul pauzei la Sibiu a fost 0-0, iar actul secund rămânea deschis oricărui rezultat.

Nimic nu s-a schimbat după revenirea de la vestiare, scenariul de pe teren fiind același. Andrea Mandorlini a simțit lipsa de vlagă și de inspirație a echipei sale și a schimbat 3 jucători după ce prima oră de joc s-a scurs. Totuși, la doar câteva secunde după efectuarea mutărilor, fostul "feroviar" Neguț a deschis scorul cu un șut superb, care a lovit și transversala (61). Mai mult, mijlocașul a punctat din nou, dar reușita sa a fost anulată (66).

În ciuda faptului că aveau nevoie de cel puțin un gol pentru a urca pe primul loc în clasamentul Superligii, "feroviarii" au părut neputincioși până la final. CFR Cluj nu a produs nicio fază periculoasă pentru poarta adversă, iar Hermannstadt s-a impus în cele din urmă cu 1-0, în timp ce trupa lui Mandorlini a ratat o nouă șansă de a se instala în fotoliul de lider.

Comenteaza