CFR Cluj rămâne în lupta pentru titlu. “Feroviarii” au câștigat la limită cu FC Botoșani

CFR Cluj rămâne în lupta pentru titlu. “Feroviarii” au câștigat la limită cu FC Botoșani

Formația din Gruia s-a impus cu 1-0 în duelul cu trupa condusă de Marius Croitoru și continua cursa de urmărie a celor de la CS U Craiova.

Campionii au dominat încă din startul jocului, însă nu s-au apropiat periculos de poarta oaspeților. Trupa condusă de pe margine de Valeriu Bordeanu a avut posesia în cea mai mare parte a jocului și s-a instalat în jumătate adversă. Cu toate acestea, aproape de jumătatea reprizei, FC Botoșani a avut prima ocazie a meciului, prin Papa, însă lovitura sa de cap a fost respinsă de Arlauskis (21).

Jocul a continuat în aceeași manieră, cu CFR fiind echipa care dictează ritmul. Cu cinci minute înaintea pauzei, Pereira a fost faultat în careu, iar centralul Marius Avram a dictat penalty. Deac a transformat fără emoții, iar “feroviarii” au intrat în avantaj la cabine, scor 1-0.

La revenirea de la vestiare, jocul s-a desfășurat după același scenariu. Clujenii au controlat, însă opoziția oaspeților a fost ceva mai puternică. Cu toate acestea, trupa din Gruia nu a avut probleme în consvervarea avantajului. Prima oportunitate pentru “feroviari” a venit la 10 minute de la reluare, când Chindriș a fost aproape de autogol. Până la final niciuna dintre formații nu s-a mai apropiat de poarta adversă, iar CFR Cluj a obținut trei puncte importante în lupta pentru titlu.

Echipe de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Fica (Pereira ’10, Omrani ‘72), Bordeianu, Chipciu – Deac, Rondon (Golofca '90+2), Costache (Itu ‘46)

FC Botoșani: Pap – Haruț, Chindriș, Șeroni, Țigănașu (Babunski ’82) – Rodriguez, Papa (Carlone ‘53) – Ashkovski (Keyta ‘28), Cîmpanu, Ofosu (M. Roman ‘82) - Dugandzic

Comenteaza