CFR Cluj poate pierde un fotbalist de națională: “E un jucător în jurul căruia se nasc multe discuţii”

CFR Cluj poate pierde un fotbalist de națională: “E un jucător în jurul căruia se nasc multe discuţii”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Oficialul campioanei, Marius Bilașco, a dezvăluit că mai multe formații sunt interesate de unul dintre cei mai importanți jucători ai formației din Gruia.

Defensiva a fost atuul CFR-ului în ultimele sezoane, când “feroviarii” au reușit să cucerească de fiecare dată titlul în Liga 1 și au impresionat în cupele europene. Unul dintre “stâlpii” apărării în aceste partide a fost Andrei Burcă, fundașul central care a prins și echipa națională grație evoluțiilor sale în tricoul echipei din Gruia.

Astfel, stopperul ar putea fi aproape de o despărțire de formația clujeană, după ce oficialul CFR-ului, Marius Bilașco, a dezvăluit că mai multe cluburi sunt interesate de serviciile sale.

”Aş vrea să spun câteva cuvinte despre Andrei. M-a surprins plăcut când a venit la Cluj. Şi-a analizat foarte bine şansele de a juca şi a creşte în carieră făcând pasul spre CFR. A pus în balanţă cele două oferte şi a ajuns la concluzia că are mai mari şanse să ajungă la echipa naţională. Un transfer afară? Cu siguranţă, pentru că e un jucător în jurul căruia se nasc multe discuţii”, a spus Bilașco la Look Sport.

În vârstă de 27 de ani, Andrei Burcă a sosit la CFR Cluj în iulie 2019 și de atunci a evoluat în 67 de partide pentru “feroviari”, reușind să înscrie de 4 ori. Alături de trupa din Gruia, fundașul central a cucerit un titlu în Liga 1. În plus, Burcă a strâns și 4 prezențe în echipa națională.

Comenteaza