CFR Cluj plătește peste 60.000 de euro pe lună pentru fotbaliști pe care nu îi poate folosi

CFR Cluj plătește peste 60.000 de euro pe lună pentru fotbaliști pe care nu îi poate folosi
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia este nevoită să achite o sumă uriașă de bani în fiecare lună jucătorilor care nu pot evolua nici în campionat, nici în cupele europene.

Revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj a adus și o problemă financiară pentru “feroviari”. Antrenorul a transferat o serie de jucători în care avea încredere și a scos de pe listele oficiale fotbaliști sosiți înaintea revenirii sale.

Astfel, potrivit GSP, formația din Gruia este nevoită să achite în fiecare lună peste 60.000 de euro către fotbaliști care nu sunt nici pe lista de Liga 1, nici pe cea de UEFA Conference League.

Cel mai mare salariu îl are Tahiri, care încasează lunar 18.000 de euro, în timp ce Fofana primește și el 15.000 de euro în fiecare lună. În aceeași situație sunt Mihai Butean sau Ovidiu Hoban.

Cazul lui Jonathan Rodriguez este unul oarecum mai fericit. Argetinianul nu are drept de joc în Liga 1, însă poate evolua în cupele europene.  

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza