CFR Cluj pierde cinci jucători din lot. Dan Petrescu spune că nu sunt bani pentru a-i înlocui

CFR Cluj pierde cinci jucători din lot. Dan Petrescu spune că nu sunt bani pentru a-i înlocui

CFR Cluj a câștigat al treilea titlu consecutiv în Liga 1, dar va produce schimbări în cadrul lotului pentru sezonul viitor. George Țucudean, Giedrius Arlauskis, Cristi Manea, Yacouba Sylla și Lacina Traore nu vor mai continua în Gruia.

”Dacă se mai întâmplă ce s-a întâmplat anul trecut, e miracol să mai joci 16 meciuri în Europa. Nu știu cum mai putem acum repeta performanțele din sezonul viitor. Nu ne-am întărit, au plecat jucători, au plecat golgheteri. Au plecat George Țucudean, Lacina Traore, Giedrius Arlaukis, Yacouba Sylla, Cristi Manea.

Cum îi înlocuim? Noi nu avem bani să luăm jucători ca ei. Lumea cere aceleași rezultate, vrem în Champions League, Europa League. În România nu sunt bani, degeaba ne păcălim”, a declarat Dan Petrescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Giedrius Arlauskis, portarul titular al CFR-ului, a confirmat deja că va semna cu Al-Shabab, din Arabia Saudită. Cristi Manea va reveni la Apollon Limassol, de unde a fost împrumutat, în timp ce Yacouba Sylla, George Țucudean și Lacina Traore sunt, cel puțin deocamdată, liberi de contract.

CFR Cluj va intra în cupele europene în turul întâi preliminar, unde va fi cap de serie.  În celelalte runde de calificare, campioana României nu se va mai afla în urna favoritelor.

Comenteaza