CFR Cluj, pe urmele unui tânăr fotbalist din Liga 1. “Feroviarii” își întăresc defensiva

CFR Cluj, pe urmele unui tânăr fotbalist din Liga 1. “Feroviarii” își întăresc defensiva
| Foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Deși are interzis la transferuri, campioana caută întăriri și și-a îndreptat atenția spre unul dintre jucătorii de perspectivă din campionat.

După o primă jumătate de sezon foarte bună, conducerea din Gruia pregătește strategia pentru cea de-a doua parte. “Feroviarii” suferă din cauza unei interdicții la transferuri, însă șefii clubului sunt încrezători că echipa va reuși să scape de pedeapsa primită din partea comisiilor.

Astfel, CFR Cluj și-a îndreptat atenția către unul dintre fotbaliștii de viitor din Liga 1, notează Prosport. Este vorba despre Denis Ciubotariu, jucătorul celor de la Dinamo.

Fiul fostului internațional Liviu Ciubotariu ar putea ajunge în Gruia în această iarnă, la schimb cu Mihai Butean, cel care ar urma să fie împrumutat la Dinamo București. Totuși, fostul fundaș al Astrei Giurgiu ar fi tentat să refuze mutarea în capitală, fiind dorit și de Viitorul Constanța.

În vârstă de 21 de ani, Denis Ciubotariu a fost crescut de Dinamo, dar a evoluat și o scurtă perioadă la Chindia Târgoviște. Tânărul fotbalist poate evolua pe orice poziție din defensivă și a strâns deja peste 30 de jocuri în Liga 1.

Comenteaza