CFR Cluj, pe urmele unui internațional de tineret. Clujenii vor să își întărească defensiva

CFR Cluj, pe urmele unui internațional de tineret. Clujenii vor să își întărească defensiva
| Foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Campioana încearcă să rezolve două probleme printr-o singură mutare, având în vedere că “feroviarii” suferă atât în apărare, cât și la capitolul  fotbaliști U21.

Plecarea lui Cristi Manea și situația incertă a lui Kevin Boli oblige formația din Gruia să urmărească cât mai multe variante pentru defensivă. După ce Susic și Burcă au fost transferați și s-a vorbit despre Cestor și Papp, un nou nume a intrat pe lista campioanei. Este vorba despre Alexandru Pașcanu, stopperul naționalei de tineret a României. Fundașul central a evoluat doar în Anglia, la echipa secundă a fostei campioane, Leicester.

Daniel Stanciu a recunoscut discuțiile cu tânărul fotbalist. “Cu Pașcanu am vorbit, adevărat. Principalul obiectiv al lui era să rămână în Anglia sau undeva în străinătate. Din cate stiu eu, si-a prelungit contractul, dar încercăm pentru că varianta cu Cristi Manea ne-a ajutat pe noi foarte mult. Cristi a dat dovadă că în ciuda vârstei este un jucător experimentat și trebuia să începi cu el pe teren pentru că era bun și nu din alte considerente”, a declarat directorul sportiv al campioanei pentru Digisport.

Alex Pașcanu a fost unul dintre cei mai importanți jucători în campania de calificare la EURO U21 și a strâns până în prezent 15 selecții la reprezentativa de tineret.

 

Comenteaza