CFR Cluj, pe punctul de a reuși o afacere excelentă. Krasniqi, dorit lângă Ronaldo și Benzema

CFR Cluj, pe punctul de a reuși o afacere excelentă. Krasniqi, dorit lângă Ronaldo și Benzema
| Foto: facebook.com/cfr1907

Jucătorul formației din Gruia se află pe lista unei echipe din Arabia Saudită, care e dispusă să plătească o sumă importantă în schimbul său.

Deși a impresionat doar în primele meciuri la CFR Cluj, Ermal Krasniqi rămâne un fotbalist interesant și unul dintre principalele produse de export ale "feroviarilor". După ce în primăvară s-a vorbit despre un interes din Serie A, kosovarul e acum dorit în Arabia Saudită.

Potrivit Prosport, Al-Riyadh a trimis deja o ofertă către clubul din Gruia, în valoare de 5 milioane de euro. Singurul impediment în calea tranzacției e reprezentat de modul în care se va face plata.

Șefii CFR-ului se așteaptă ca banii să fie livrați în două tranșe, în timp ce echipa din Arabia Saudită speră la o plată eșalonată în mai multe tranșe. Dacă se va realiza, afacerea ar fi una excelentă pentru "feroviari", care au plătit în schimbul lui Kransiqi 200.000 de euro în luna ianuarie.

Jucătorul în vârstă de 24 de ani a jucat 22 de partide pentru CFR Cluj, a înscris de 5 ori și a pasat decisiv de două ori.

Arabia Saudită a atras nume importante în ultimele luni, după Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, N'Golo Kante sau Roberto Firmino au ajuns și ei în Golf.

Comenteaza