CFR Cluj, pe buget de economii + pretenţii la titlu / Balaj, despre fondul de salarii lunar în Gruia

CFR Cluj, pe buget de economii + pretenţii la titlu / Balaj, despre fondul de salarii lunar în Gruia

După etapa a 22-a din SuperLiga, Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a vorbit despre salariile lunare din Gruia. 

Etapa a 22-a din SuperLiga a venit ca un uragan peste CFR Cluj: o umilinţă pe terenul ultimei clasate, FC Botoşani. Apoi imediat demiterea antrenorului italian Andrea Mandorlini şi anunţul că la CFR Cluj va antrena Adi Mutu, aceasta în contextul în care prima clasată din SuperLiga, FCSB, se află la o distanţă de 11 puncte de "feroviari", care sperau să rămână în lupta pentru titlu. 

Deşi a fost extrem de prudent în declaraţii în seara partidei cu FC Botoşani, Cristi Balaj a vorbit ulterior cu presa înclusiv despre situaţia financiară a clubului. Acesta a recunoscut că nu a fost uşor să aducă la club fotbalişti valoroşi pe bani mai puţini. 

Președintele lui CFR Cluj a dezvăluit că la partea financiară clubul aredelean stă bine, în sensul că a făcut economii. „Suntem undeva la 267.000 de euro net lunar. Vorbim de sume nete și aici nu e inclus staff-ul tehnic. Când am venit eu era 530 și ceva de mii. Nu puteam să redresăm clubul în alte condiții. Suntem cu salariile la zi și pentru că am avut sprijinul lui Neluțu.

Au scăzut și contractele lor, chiar dacă au prelungit (n.r. – Deac și Camora), au scăzut. Dar nu e doar meritul meu. Suntem o echipă. Răzvan Zamfir, Bogdan Mara, colegii de la juridic din C.A. A fost o muncă comună aici. Nu a fost ușor pentru că a trebuit să se îndeplinească multe condiții ca să aducem jucători. În primul rând valoarea fotbalistică și în al doilea rând situația financiară”, a declarat Cristi Balaj la Fanatik Superliga

Bani serioşi va fi nevoită să scoată CFR Cluj inclusiv pentru rezilierea contractului cu Andrea Mandorlini, deoarece, potrivit Digisport, italianul ar avea o clauză de reziliere în valoare de 300.000 de euro și își dorește să încaseze toți bani.

Comenteaza