CFR Cluj, o nouă lovitură pentru FCSB. După Bălgrădean, un alt jucător al vicecampioanei ar putea ajunge în Gruia

CFR Cluj, o nouă lovitură pentru FCSB. După Bălgrădean, un alt jucător al vicecampioanei ar putea ajunge în Gruia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Trupa lui Dan Petrescu negociază în aceste zile transferul unuia dintre cei mai importanți jucători ai formației din capitală. 

Dacă în campionat lupta dintre cele două rivale pare încheiată, echipele se duelează acum pe piața transferurilor. CFR Cluj a reușit în iarnă să semneze pe ascuns cu Cristi Bălgrădean, iar din 30 iunie goalkeeper-ul se va alătura noilor săi colegi. Totodată, Dan Petrescu își dorește întăriri în apărare, iar soluția ar putea veni tot de la FCSB. 

Potrivit presei din Serbia, Bogdan Planic a reziliat contractul cu vicecampionii și este dorit în Gruia. Stoppperul a fost unul dintre jucătorii de bază ai roș-albaștrilor în ultimele sezoane, dar acum s-ar putea alătura "feroviarilor". Pentru semnătura fundașului, CFR Cluj se luptă cu Antalyaspor (Turcia) și PAOK Salonic (Grecia). 

În vârstă de 28 de ani, Planic a sosit în România în 2017 și a jucat 92 de partide în tricoul FCSB-ului. Înainte de a semna pentru formația din capitală, stopperul a evoluat doar în țara natală, cea mai importantă echipă din CV-ul său fiind Steaua Roșie Belgrad. 

Comenteaza