CFR Cluj: "Ne vedem pe stadion!"

CFR Cluj: "Ne vedem pe stadion!"
| Foto: captura video - https://www.facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a transmis un mesaj pentru suporteri pe pagina oficială de Facebook a clubului înaintea ultimului meci al "feroviarilor" din anul 2022, care se va juca acasă, în Gruia.

"Haideți să fim alături de campionii noștri, în ultimul meci din 2022 CFR 1907 Cluj - FC Hermannstadt!", le transmit cei de la CFR Cluj fanilor. 

Dan Petrescu e încântat de realizările bifate de elevii săi în acest an, dar vrea să încheie 2022 cu un succes în fața uneia dintre surprizele campionatului: FC Hermannstadt.

Înaintea meciului din seara aceasta, CFR Cluj se află pe locul doi în clasamentul Ligii 1, cu un punct în minus faţă de Farul Constanţa, care este pe primul loc, cu 45 de puncte. 

Dacă CFR Cluj va câştiga meciul din Gruia, cu FC Hermannstadt, în partida din etapa a 21-a a Superligii, programat marți, 20 decembrie, de la 20:00, atunci ardelenii pot urca pe prima poziţie în clasament. 

Prețurile biletelor pentru meciul de acasă:
VIP B – 80 lei
VIP A – 60 lei
Tribuna 1 – 30 lei
Tribuna 2 – 25 lei
Peluză – 15 lei

Programul caselor de bilete: marţi, 20 decembrie - 12:00 - 20:00. Copiii sub 7 ani au intrare gratuită la acest meci! Tichetele achiziționate online pot fi scanate la porți și de pe telefonul mobil! Biletele pot fi achiziţionate şi online pe: https://www.bilete.ro/cfr-1907-cluj-afc-hermannstadt/

Comenteaza