CFR Cluj, lider și în clasamentul fair-play-ului Ligii 1

CFR Cluj, lider și în clasamentul fair-play-ului Ligii 1
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Echipa clujeană se află pe primul loc, la egalitate cu Viitorul, în topul celor mai “cuminți” formații din prima ligă, în sezonul regulat.  

În clasamentul prezentat de lpf.ro se acordă puncte de penalizare pentru fiecare avertisment primit. Astfel, un cartonaș roșu valorează trei puncte, iar un catonaș galben valorează doar un punct. CFR are 59 de puncte, din cauza a 50 de cartonașe galbene și doar 3 roșii. Singurii jucători eliminați ai “feroviarilor” au fost Omrani, în partida tur cu FC Botoșani, Culio și Camora, în meciul cu Dinamo, tot în turul sezonului regulat. Dintre cei trei jucători, doar Camora a fost eliminat direct.

Adversara clujenilor din prima etapă a play-off-ului, Poli Iași, se află pe ultimul loc al clasamentului fair-play, la egalitate cu Astra Giurgiu. Formația lui Edi Iordănescu este și cea mai agresivă din campionat și deține recordul de eliminări, șapte.

CFR joacă vineri, 9 martie, de la ora 20:45 împotriva formației Poli Iași. Partida din prima etapă a play-off-ului va avea loc pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Comenteaza