CFR Cluj l-a transferat pe internaţionalul marocan Omar El Kaddouri/ Ioan Filip pleacă de la Universitatea Cluj

CFR Cluj l-a transferat pe internaţionalul marocan Omar El Kaddouri/ Ioan Filip pleacă de la Universitatea Cluj

Schimbări la început de an în lotul echipelor clujene de fotbal.

CFR Cluj l-a transferat pe internaţionalul marocan Omar El Kaddouri

Echipa de fotbal CFR Cluj l-a transferat pe internaţionalul marocan Omar El Kaddouri, a anunţat, vineri seara, clubul din Gruia pe pagina sa de Facebook. Mijlocaşul ofensiv a bifat 108 apariţii în Serie A în tricourile echipelor Napoli, Torino şi Empoli.

În ultimele şase sezoane, mijlocaşul marocan a evoluat la PAOK Salonic, formaţie pentru care a jucat 173 de partide, marcând 10 goluri şi oferind 13 pase decisive.

Născut în Belgia, Omar El Kaddouri a fost convocat prima oară la naţională a Marocului la vârsta de 22 de ani, adunând până acum 32 de apariţii şi 5 goluri pentru ''Leii din Atlas'', cu care a participat la Jocurile Olimpice din 2012.

Ioan Filip pleacă de la Universitatea Cluj

Clubul Universitatea Cluj a anunţat că a ajuns la o înţelegere cu jucătorul Ioan Filip privind încetarea, pe cale amiabilă, a contractului.

Ioan Filip a evoluat pentru U.Cluj timp de trei ani, prima dată ajungând pe Cluj Arena la începutul sezonului 2020/2021.

A revenit la ”U” la mijlocul stagiunii 2021/2022 şi a contribuit la promovarea echipei în prima ligă. În total, acesta a strâns 85 de meciuri în tricoul alb-negru, marcând cinci goluri.

În cariera sa, mijlocaşul originar din Ştei a mai jucat pentru Oţelul Galaţi, alături de care a cucerit titlul de campion al României şi a jucat în grupele UEFA Champions League, Debrecen VSC, Dinamo Bucureşti, Farul Constanţa, Petrolul Ploieşti, Gaz Metan Mediaş şi FC Bihor.

Comenteaza