CFR Cluj joacă azi primul meci oficial al anului

CFR Cluj joacă azi primul meci oficial al anului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana se deplasează pe terenul liderului din Superligă, Farul Constanța, în etapa cu numărul 22 din sezonul regulat.

Prima rundă din 2023 a campionatului se încheie cu un duel tare, între primele două clasate din întrecerea internă. Distanța dintre cele două este de doar un punct, așadar clujenii și constănțenii se luptă pentru fotoliul de lider.

Farul nu a pierdut pe teren propriu în actualul sezon, înregistrând opt victorii şi două rezultate de egalitate. În schimb, CFR Cluj a suferit un singur eșec în ultimele 9 deplasări, 2-1 contra Rapidului.

De-a lungul timpulu, campioana și formația de la malul mării s-au întâlnit de 29 de ori în Superligă, 9 victorii au revenit echipei lui Gică Hagi, 14 succese au obținut "feroviarii", iar 6 partide s-au încheiat la egalitate. CFR Cluj are un bilanț pozitiv pe terenul Farului, cu 6 victorii și 4 remize în 14 jocuri.

Duelul va fi interesat și la nivelul băncilor tehnice, care vor fi ocupate de doi dintre cei mai importanți jucători din istoria României. Dan Petrescu și Gică Hagi s-au mai întâlnit de 12 ori în prima ligă, fostul fundaș dreapta obținând 7 succese, 3 victorii i-au revenit "Regelui", iar două jocuri au fost remize.

Partida dintre primele două clasate din Superligă, Farul Constanța și CFR Cluj, este programată astăzi, de la 20:00.

Comenteaza