CFR Cluj îşi ia adio de la titlu

CFR Cluj îşi ia adio de la titlu
| Foto: CFR Cluj Facebook

Președintele clubului CFR Cluj, a vorbit recent despre performanțele echipei în acest sezon, iar titlul nu îl vede anul acesta în palmaresul echipei din Gruia. 

Președintele celor de la CFR Cluj nu este foarte convins că echipa antrenată de Adrian Mutu are șanse foarte mari la titlu. După o scurtă analiză, Cristi Balaj susține că echipa joacă frumos, așa cum și-au dorit fanii, dar nu reușesc să se apropie mai mult de primul loc.

Balaj susţine că anul acesta în Gruia obiectivele au fost unele mai mult de ordin financiar. „Prioritatea noastră a fost această tranziție, pentru a insănătoșim clubul din punct de vedere financiar”, a declarat preşedintele de la CFR Cluj.

„FCSB e acum la 14 puncte de noi. E greu să crezi în titlu când n-ai câștigat ultimele două meciuri. FCSB e la atâtea puncte la câte eram și noi când am luat la un punct diferență campionatul”, a recunoscut Balaj pentru Fanatik

„Ziceau suporterii că vor să jucăm frumos, chiar dacă nu câștigăm. Așa își doreau cândva. Acum avem multe ocazii, multe posibilități de a înscrie. Din păcate nu le fructificăm pe toate. Fotbalul este pe victorii”, mărturiseşte Cristi Balaj. 

În ciuda dificultăților de a se apropia de lider sezonul acesta, Balaj rămâne optimist în privința viitorului. El a subliniat că obiectivul principal al clubului este să se califice în grupele unei competiții europene, preferabil în Europa League.

Comenteaza