CFR Cluj întâlnește azi FCSB, în derby-ul rundei din Superligă

CFR Cluj întâlnește azi FCSB, în derby-ul rundei din Superligă
| Foto: facebook.com/cfr1907

Partida va consemna revenirea formației din capitală pe arena din Ghencea.

Cea de-a 4-a etapă a sezonului regulat pe pune față în față pe CFR Cluj și FCSB, formațiile care în ultimii ani s-au luptat de fiecare dată pentru cucerirea titlului în Superligă, iar "feroviarii" au triumfat de fiecare dată când s-au aflat în luptă directă cu bucureștenii.

Totuși, avantanjul moral este de partea trupei din capitală, care a înregistrat doar victorii în actuala stagiune, în timp ce clujenii au suferit în urmă cu două zile o eliminare dureroasă din preliminariile Conference League. În plus, FCSB a câștigat și ultimul duel direct, 1-0, în luna mai.

În total, privind strict continuitatea sportivă, cele două s-au mai întâlnit de 70 de ori în principala competiţie internă, de 26 de ori s-au impus bucureştenii, de 19 ori au câştigat clujenii, iar alte 25 de partide s-au terminat la egalitate. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Pentru tehnicianul italian Andrea Mandorlini, partida din această rundă va fi a doua pe care o va disputa împotriva grupării bucureştene, precedenta având loc pe 28 februarie 2010, CFR Cluj - FCSB 1-1.

Partida dintre CFR Cluj și FCSB se va disputa în această seară, de la 21:30. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru derbiul cu FCSB!

Comenteaza