CFR Cluj insistă pentru revenirea lui Bordeianu. Mijlocașul este dorit și în Turcia

CFR Cluj insistă pentru revenirea lui Bordeianu. Mijlocașul este dorit și în Turcia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana își dorește să obțină semnătura fotbalistului care a evoluat sub formă de împrumut în Gruia, în sezonul trecut.

“Feroviarii” se gândesc deja la al cincilea titlu consecutiv și la calificarea în grupele unei competiții europene. Pentru a îndeplini obiectivele immediate, conducerea campioanei încearcă să aducă sub comanda lui Șumudică fotbaliști care au confirmat în sezoanele precedente.

Astfel, după ce l-au convins pe Giedrius Arlauskis să continue în Gruia, șefii echipei clujene și-l doresc și pe Mihai Bordeianu. Mijlocașul a fost vândut în 2020 la Al Qadisiyah, însă s-a întors în retur la CFR Cluj și a câștigat un nou titlu în Liga 1.

După ce formația sa a retrogradat în liga secundă, jucătorul de 29 de ani încearcă să obțină mai multe salarii compensatorii și apoi e gata să înceapă negocierile cu CFR Cluj, anunță Look Sport. Totuși, “feroviarii” se luptă pentru semnătura lui Bordeianu cu o formație din Turcia, care e dispusă să intre într-o licitație pentru jucător.

Sosit pentru prima dată în 2018 în Gruia, Mihai Bordeianu a strâns 98 de prezențe în tricoul vișiniu, a înscris de 3 ori și a oferit 5 pase decisive. Alături de “feroviari”, mijlocașul a cucerit 4 titluri în Liga 1 și două Supercupe ale României.

Dacă va reveni la Cluj, fotbalistul de 29 de ani se va lupta pentru un post de titular cu noile achiziții ale campioanei, Anas Tahiri și Jonathan Rodriguez.

Comenteaza