CFR Cluj începe returul contra lui Poli Iași. “Feroviarii” se pot distanța în fruntea clasamentului

CFR Cluj începe returul contra lui Poli Iași. “Feroviarii” se pot distanța în fruntea clasamentului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Trupa pregătită de Dan Petrescu speră să obțină prima victorie pe teren străin, după o pauză de aproape trei luni.

După succesul de la Rennes, formația din Gruia revine la lupta din campionat. Clujenii se vor deplasa la Botoșani, localitate în care Poli iași își dispute jocurile de acasă, din cauza lucrărilor de modernizare la stadionul din Copou. Meciul consemnează și startul returului pentru “feroviari”, care au șansa să se distanțeze în fruntea clasamentului Ligii 1.

Așa cum a obișnuit în actuala stagiune, Dan Petrescu va alege probabil să folosească o formulă total schimbată față de cea care a evoluat în Franța. Totuși, tehnicianul nu se va putea baza pe Peteleu, care este în continuare accidentat, în timp ce Traore și Pereira sunt incerți pentru disputa de la Botoșani.

În primul joc al sezonului de Liga 1, cele două echipe au încheiat la egalitate în Gruia, scor 1-1. Golurile au fost marcate atunci de Cirpian Deac și Florian Loshaj, într-o perioadă în care CFR Cluj se lupta și în preliminariile Ligii Campionilor.

În ceea ce privește duelul celor doi antrenori, Dan Petrescu nu a câștigatniciodată în fața lui Mihai Teja (două remize, o înfrângere). În plus, antrenorul Politehnicii Iași nu a pierdut niciodată în fața campioanei. În șase jocuri împotriva “feroviarilor”, Teja a înregistrat două victorii și patru remize.

Jocul dintre CFR Cluj și Poli Iași se va disputa luni, de la ora 20:30.

Comenteaza