CFR Cluj încearcă un transfer surprinzător. Dan Petrescu își dorește un mijlocaș din Liga 1

CFR Cluj încearcă un transfer surprinzător. Dan Petrescu își dorește un mijlocaș din Liga 1
| Foto: facebook.com/hermannstadt.fc

Campioana încearcă să își întărească lotul în plin campionat și se află în negocieri pentru un fotbalist din prima ligă.

Dan Petrescu își dorește mai multe soluții la mijlocul terenului și a pus ochii pe un mijlocaș experimentat. Este vorba despre David Caiado, fotbalist ce a ajuns în această vară la Hermannstadt. Antrenorul campioanei l-a lăudat în repetate rânduri pe portughez, iar acum vrea să îl aducă alături de foștii săi colegi de la Gaz Metan Mediaș, Luis Aurelio și Mario Rondon. Totuși, există câteva impedimente în realizarea transferului. Clujenii își doresc să obțină semnătura jucătorului fără să ofere o sumă de transfer, astfel că portughezul are nevoie de acordul clubului sibian pentru a pleca liber de contract.

În vârstă de 32 de ani, David Caiado a evoluat în țara natală la Sporting Lisabona, Estoril, Trofense, Vitoria Guimaraes, în Polonia la Zaglebie Lubin, în Cipru la Olympiacos Nicosia, în Bulgaria la Beroe Stara Zagora, în Ucraina la Tavria Simferopol și Metalist Harkov și în Spania la Ponferradina. Mijlocașul are și două selecții la naționala U20 a Portugaliei.

Comenteaza