CFR Cluj, în topul celor mai bune defensive din UEFA Conference League

CFR Cluj, în topul celor mai bune defensive din UEFA Conference League
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana României se numără printre formațiile cu cele mai eficiente apărări din competiția continentală.

Ajunși în Conference League după eliminarea din Champions League, "feroviarii" au încheiat Grupa G pe locul al doilea și s-au calificat în primăvara europeană, unde au fost învinși de Lazio Roma.

Totuși, în cele 6 meciuri din grupă și în cele două din play-off-ul contra italienilor, CFR Cluj a reușit o performanță notabilă. Formația pregătită de Dan Petrescu se află în topul echipelor cu cele mai multe partide fără gol primit.

Ierarhia e condusă de Lech Poznan cu 6 jocuri fără gol primit, polonezii sunt urmați de West Ham United cu 5 astfel de meciuri, în timp ce campioana României pe ultima treaptă a podiumului, alături de Fiorentina, cu 4 partide fără gol primit.

Topul echipelor cu cele mai multe meciuri fără gol primit:

  1. Lech Poznan (Polonia) - 6
  2. West Ham United (Anglia) - 5
  3. CFR Cluj, Fiorentina (Italia) - 4

Cele două victorii cu Slavia Praga 1-0 în deplasara și 2-0 în Gruia, succesul pe teren propriu contra celor de la Ballkani, scor 1-0 și remiza albă cu Lazio de acasă sunt partidele în care "feroviarii" nu au primit gol și au fost luate în considerare în această ierarhie. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza