CFR Cluj îl poate pierde pe Djokovic! Ofertă de 700.000 de euro din Emirate

CFR Cluj îl poate pierde pe Djokovic! Ofertă de 700.000 de euro din Emirate
| Foto: Fanatik.ro

CFR Cluj a primit o ofertă de 700.000 de euro pentru Damjan Djokovic (30 de ani), mijlocașul croat care evoluează în Gruia din 2017. Echipa care pune pe masă această sumă este Al Dhafra, din Emiratele Arabe Unite, care îi propune și un salariu pe măsură fotbalistului.

Djokovic ar urma să încaseze anual un milion de euro, iar croatul pare dispus să plece de la CFR Cluj, având în vedere că a mai avut, în trecut, alte oportunități de a se transfera, inclusiv la Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, însă nu a fost lăsat de conducere.

Al Dhafra, condusă de antrenorul sârb Aleksander Veselinovic, ocupă locul 10 în Emiratele Arabe Unite, cu 15 puncte strânse în primele 10 etape din campionatul care are 14 echipe.

Djokovic, de trei ori campion al României cu CFR Cluj, a strâns 150 de meciuri la ardeleni, reușind să marcheze 13 goluri și să ofere 15 pase decisive. În acest sezon, el a fost folosit în 23 de meciuri.

Printre echipele la care a mai jucat Djokovic se numără Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bologna, Livorno, Ajaccio, Furth, Spezia și Rijeka.

1,6 milioane de euro este cota de piață a lui Djokovic, conform transfermarkt.com

Comenteaza