CFR Cluj, favorită la titlu în viziunea unui fost internațional: “Problemele financiare nu sunt foarte mari, au prima şansă”

CFR Cluj, favorită la titlu în viziunea unui fost internațional: “Problemele financiare nu sunt foarte mari, au prima şansă”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campionii ultimelor două ediții din Liga 1 au mari șanse la un al treilea titlu consecutiv, în opinia unui fost internațional român.

Liga 1 e pe punctul de a reîncepe, iar ultimele opt etape din play-off se anunță a fi intense. Totuși, un fost atacant de națională consideră că CFR Cluj are prima șansă, în fața FCSB-ului și a celor de la CS U Craiova. Marius Niculae îi vede favoriți pe clujei, în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă clubul din Gruia în ultimele luni.

“Îmi menţin ideea, cred că CFR are prima şansă pentru că are un antrenor cu experienţă, are linişte, are linişte din punct de vedere financiar, cred că au prima şansă şi vor câştiga campionatul. Craiova era puternică prin publicul pe care îl aducea la stadion, acum în lipsa publicului nu-i mai văd atât de bine, FCSB dacă nu face un meci bun se produc probleme în interior, la CFR e linişte, e unul singur care taie şi spânzură şi acela e Dan Petrescu, jucătorii îl respectă. Probleme financiare, din ce am vorbit cu Camora, nu sunt foarte mari. Ei au prima şansă”, a spus Marius Niculae pentru Telekom Sport.

Comenteaza