CFR Cluj, fără victorie în 2022. Campioana s-a împiedicat și cu FC Botoșani

CFR Cluj, fără victorie în 2022. Campioana s-a împiedicat și cu FC Botoșani

Formația pregătită de Dan Petrescu a încheiat la egalitate, scor 1-1, duelul din runda cu numărul 23 din sezonul regulat. 

Campioana a încercat să își impună jocul încă din primele secvențe ale partidei, iar Omrani a semnat prima ocazie, însă a fost blocat de Pap (10). 

În minutele ce au urmat, "feroviarii" au avut posesia, în timp ce oaspeții au încercat să dea lovitura pe contraatac. Mai mult, cele două echipe au practicat un joc agresiv, cu intrări la limita regulamentului pe alocuri.

După jumătatea reprizei, Petrila a fost cel mai periculos om al CFR-ului. Mai întâi șutul sau de la distanță a fost respins de Pap (24), iar mai apoi a fost blocat de fundașii Botoșaniului după o acțiune pe cont propriu (35).

În ultimele secunde ale reprizei, centralul a dictat penalty în urma unui henț al lui Șeroni, Deac a înscris fără emoții (45+1) și a stabilit scorul pauzei, 1-0.

La revenirea de la cabine, jocul s-a desfășurat după același scenariu. Deși oaspeții erau în căutarea golului egalizator, CFR Cluj a dominat, iar Petrila putea majora diferența (58).

După ce prima oră de joc s-a scurs, FC Botoșani a devenit mai activă în plan ofensiv, însă nu a reușit să amenințe cu adevărat poarta lui Bălgrădean.

Totuși, la intrarea în ultimele 10 minute, în urma unui corner balonul a fost recentrat în careul campioanei, iar Dawa a restabilit egalitatea (81).

Imediat după gol, "feroviarii" s-au aruncat în atac, însă oaspeții au rezistat presiunii și au reușit să plece cu un punct din Gruia. 

Comenteaza