CFR Cluj face spectacol cu FC Argeș și egalează din nou liderul FCSB

CFR Cluj face spectacol cu FC Argeș și egalează din nou liderul FCSB
| Foto: facebook.com/cfr1907

Echipa lui Edi Iordănescu a reușit să se impună cu 5-0 în fața nou-promovatei și se menține aproape de prima clasată.

Campioana a început bine jocul și a dominat încă din start. “Feroviarii” au avut prima ocazie încă din minutul 5, când Costache a lovit bara, după o combinație cu Debeljuh. Clujenii au dominat la capitolul posesie și i-au înghesuit pe oaspeți în propria jumătate. Totuși, primul gol a venit la intrarea în ultimele 10 minute. Maric a favultat în careu, iar arbitrul a dictat penalty.

Deac a transformat fără emoții și și-a adus echipa în avantaj. La nici două minute, același Maric a comis un henț în suprafața de pedeapsă, iar centralul a indicat din nou punctul cu var. Tot Deac a transformat și a majorat diferență. La ultima fază a reprizei Costache putea înscrie și el de la distanță, însă scorul pauzei a fost 2-0.

Actul secund a început cum nu se poate mai bine pentru CFR Cluj. La trei minute de la reluare, Chipciu a pătruns în careu, a trimis în fața porții, iar ghinionistul Maric a trimis în proprie poartă (48). “Feroviarii” au redus din turație după cel de-al treilea gol, iar piteștenii s-au apropiat de poarta lui Bălgrădean, însă fără să o pună în pericol.

Campionii au revenit în ofensivă, iar cu 20 de minute înainte de final Omrani și Costache au combinat în careu, iar internaționalul de tineret și-a trecut numele pe lista marcatorilor. Prima oportunitate pentru oaspeți a venit în minutul 73, când Bălgrădean a respins în fața lui Mușat. Patru minute mai târziu, Burcă a reușit un artificiu tehnic în apropierea careului advers, balonul a ajuns la Deac, mijlocașul i-a pasat lui Rondon, care a înscris pentru 5-0, ajutat și de gazonul Din Gruia (77). În ultimele 10 minute, clujenii au continuat să pună presiune și că caute un nou gol, însă scorul final a fost cel stabilit de Rondon, 5-0.

Comenteaza