CFR Cluj, echipa cu cei mai mulți marcatori în startul sezonului de Superligă

CFR Cluj, echipa cu cei mai mulți marcatori în startul sezonului de Superligă
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia se poate lăuda cu cei mai mulți jucători care au reușit să puncteze măcar o dată în actuala stagiune de campionat.

În primele 9 runde ale sezonului regulat din Superligă, nu mai puțin de 104 jucători au înscris cel puțin o dată, anunță We Love Stats. Dintre aceștia, 10 au fost de la CFR Cluj, echipă cu cei mai mulți marcatori în actuala stagiune.

Pe locul secund în ierarhie se află CS U Craiova, Hermannstadt, FC Voluntari, Rapid, Farul și FCSB cu câte 8, iar podiumul e completat de FC U Craiova 1948 cu 7 marcatori diferiți.

În ceea ce privește Universitatea Cluj, doar 5 "studenți" au marcat în campionat, trupa lui Ioan Ovidiu Sabău fiind la egalitate cu Petrolul Ploiești la acest capitol.

Echipele cu cei mai mulţi marcatori în actualul sezon:

  1. CFR Cluj - 10
  2. CS U Craiova, Hermannstadt, FC Voluntari, Rapid, Farul, FCSB - 8
  3. FC U Craiova 1948 - 7
  4. Sepsi, Poli Iaşi, FC Botoşani - 6
  5. Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești - 5
  6. UTA, Dinamo - 4
  7. Oţelul Galați - 3

Philip Otele (4), Karlo Muhar (2), Daniel Bîrligea (2), Durel Avonou (2), Emmanuel Yeboah (2), Jefte Betancor (1), Alrind Ajeti (1), Panagiotis Tachtsidis (1), Cristi Manea (1) și Luka Juricic (1) sunt marcatorii CFR-ului în Superligă.

De partea cealaltă, Dan Nistor (4), Alex Chipciu (3), Daniel Popa (3), Ianis Stoica (2) și Bogdan Mitrea (1) au înscris pentru Universitatea Cluj în campionat.

Comenteaza