CFR Cluj - CS Mioveni, ultimul joc al campioanei înainte de pauza competițională

CFR Cluj - CS Mioveni, ultimul joc al campioanei înainte de pauza competițională
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia se deplasează pe terenul ultimei clasate pentru duelul din etapa a 18-a a Superligii.

După trei meciuri câștigate în toate competițiile și un singur gol primit, "feroviarii" se pregătesc pentru întâlnirea cu ultima clasată. Partida este una mai complicată decât pare la prima vedere, după ce argeșenii au pus probleme serioase liderului Farul în etapa precedentă. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Istoricul întâlnirilor directe consemnează șapte dueluri, de șase ori s-a impus echipa clujeană, iar o partidă s-a încheiat la egalitate. Primul meci dintre cele două formații în Superligă s-a disputat în noiembrie 2007 și CFR Cluj a câștigat cu 1-0, grație unui gol marcat de Eugen Trică.

În schimb, cea mai mare diferență de scor s-a înregistrat în primăvara anului 2012, când "feroviarii" s-au impus pe terenul celor de la CS Mioveni cu 5-0, Kapetanos (2), Sougou (2) și Maftei fiind cei care și-au trecut numele pe lista marcatorilor. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Mioveni!

Partida dintre CFR Cluj și CS Mioveni este programată duminică, 13 noiembrie, de la 18:00. În celelalte meciuri ale zilei, UTA întâlnește FC Voluntari, de la 15:45, iar FC U Craiova 1948 primește vizita celor de la FCSB, partida fiind programată la 21:00.

Comenteaza