CFR Cluj continuă să se întărească

CFR Cluj continuă să se întărească
Alţi doi jucători au ajuns la un acord cu CFR Cluj în ultima săptămână: Lucian Goian şi Traian Marc.

Transferurile continuă să sosească la CFR Cluj. După portughezii Dani Coelho şi Vitor Bruno a fost rândul lui Neluț Roşu să semneze cu gruparea din Gruia, şi iată că alte două nume consacrate din Liga I se vor alătura echipei. Este vorba de portarul Traian Marc şi de fundaşul Lucian Goian.

Marc a jucat ultima dată la Dinamo Bucureşti şi a venit la Cluj liber de contract, după ce înţelegerea să cu clubul din capitală s-a încheiat. Portarul braşovean şi-a început carieră la FC Braşov în 2002, urmând să joace şi pentru Poli Iaşi, Forex Braşov şi Corona Braşov înainte de a ajunge la Dinamo. Marc are în palmares şi selecţii la naţionala sub 21 de ani a României.

Goian, fratele mai mic al lui Dorin, este fundaş central şi a venit la Cluj de la FC Braşov, echipa retrogradată din Liga I la finalul campionatului proaspăt încheiat. Acesta a petrecut o lungă perioada a carierei sale jucând pentru Dinamo, evoluând şi în China la cluburile Beijing Baxy şi Tianjin Teda.

„Îi urăm bun venit acasă la Cluj-Napoca, oraş unde de curând s-a stabilit definitiv alături de familia să, şi cât mai multe meciuri cu succes în tricoul lui CFR Cluj", a fost mesajul de bun-venit pe care echipa i l-a transmis lui Goian.

În urmă cu două săptămâni, CFR Cluj şi-a început perioada de transferuri prin aducerea la echipa a doi jucători portughezi. Vitor Bruno şi Dani Coelho au venit de la Penafiel, echipa ce a retrogradat în acest an din prima liga portugheză. Cei doi au sosit la Cluj în acest weekend şi au recunoscut că au auzit lucruri bune despre nouă lor echipa.

„Cunosc multe despre echipa, de la Tony. El mi-a vorbit mult despre CFR şi chiar mă bucur că mă aflu aici. Am mai vorbit şi cu Guima şi la fel, a spus lucruri bune", a spus Dani Coelho, care nu pare a fi speriat de situaţia financiară a clubului. „Toată lumea vorbeşte despre insolvenţă. Dar persoanele care cunosc procesul ne-au dat garanţii că e totul în regulă. Noi ne vom concentra să jucăm cât mai bine".

„Vreau să obţin victorii şi să câştig trofee. Bineînţeles, vrem să ne batem la campionat. Acesta e obiectivul primordial" a declarat Vitor Bruno.

Comenteaza