CFR Cluj, regret și tristețe. Mesaj de condoleanțe

CFR Cluj, regret și tristețe. Mesaj de condoleanțe

Clubul din Gruia și-a manifestat regretul la pierderea în moarte a unui suporter de suflet și a transmis condoleanțe familiei acestuia prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook. 

”Clubul CFR 1907 Cluj își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea la cele veșnice a lui Călin Codorean, vechi abonat și mare suporter al echipei noastre, la numai 52 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!”, au transmis luni, 20 februarie, campionii pe pagina oficială.  

Sute de mesaje de condoleanțe au urmat în comentariile postării, iar Călin Codorean este regretat nu doar ca suporter CFR-ist, ci și ca om și profesionist în meseria sa. 

”Oooooooof Doamne nuuuuuu!!!!!!! Nu e drept!!!!!! Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică Călin!!!!! Ai fost un bun coleg, un bun instructor, dar mai mult ai fost un OM BUN... nu poate fi adevărat.”

”Odihnească-se în pace! Respecte memoriei unui CFR-ist adevărat!”, ”Sincere condoleanțe familiei îndurerate Dumnezeu să-l odihnească în pace”, sunt câteva dintre mesajele tranmise pe pagina de Facebook a CFR-ului. 

Comenteaza