CFR Cluj caută soluții pentru regula U21. Doi tineri din Italia, pe lista campioanei

CFR Cluj caută soluții pentru regula U21. Doi tineri din Italia, pe lista campioanei
| Foto: torinofc.it

După ce și-a întărit ofensiva, Dan Petrescu este în căutare de tineri fotbaliști care să îndeplinească regula impusă de Federație.

Deși Claudiu Petrila și Otto Hindrich, cei doi fotbaliști care au profitat în actualul sezon de regula U21, impresionează la fiecare apariție, iar tehnicianul din Gruia îi are la dispoziție și pe Gîdea, Fica sau Haiduc, campioana caută în continurea tineri jucători.

Potrivit GSP, CFR Cluj îi urmărește pe Răzvan Sava și de Daniel Birligea, fotbaliști ce evoluează în Italia. Primul este portar, în timp ce al doilea joacă în ofensivă.

În vârstă de 19 ani, Răzvan Sava a fost legitimat la LPS Banatul și apoi a ajuns în Italia, unde a evoluat pentru juniorii lui Juventus, Pesacara, Lecce și Torino și chiar a prins de patru ori un loc pe bancă în Serie A, în sezonul 2020-2021.

În schimb, Daniel Birligea are 21 de ani, a jucat pentru juniorii lui Palermo, iar în prezent evoluează pentru Teramo, în Serie C. În actualul sezon, atacantul a reușit să înscrie 5 goluri în 19 apariții, în toate competițiile.

Comenteaza