CFR Cluj, aproape de transferul unui italian. Jucătorul a fost prezent la meciul cu Rapid

CFR Cluj, aproape de transferul unui italian. Jucătorul a fost prezent la meciul cu Rapid
| Foto: twitter.com/crvenazvezda_en

Cristi Balaj, președintele formației din Gruia, a recunoscut interesul pentru un fotbalist în vârstă de 32 de ani.

Ajuns recent la CFR Cluj, Adrian Mutu își dorește întăriri în compartimentul ofensiv, iar principala țintă a "feroviarilor" este Filippo Falco, jucător ce s-a despărțit recent de Steaua Roșie Belgrad. Președintele clubului din Gruia, Cristi Balaj, a recunoscut interesul pentru italianul care poate juca în flancul drept al atacului sau în spatele atacantului.

"Ne dorim să îl luăm. A fost o decizie comună să vedem care e nivelul lui la acest moment. Are un CV super impresionant, are calitate încă, dar a trecut perioada aceea în care mai luăm jucători care doar au jucat la echipe importante.

Important e și nivelul la care se află acum și să fie mai bun decât un jucător tânăr care poate juca în poziția lui. El va veni din poziția de jucător liber, asta înseamnă că poate intra pe listă oricând. Nu negocierile sunt importante. El va veni liber. Dacă considerăm ambele părți că e benefic să joace, atunci va putea fi introdus pe listă în orice perioadă. Noi am vrea să-l luăm.

Probabil până în vară și cu anumite clauze de prelungire. Nu vrem să ne asumăm niciun risc. Ne vom decide în următoarele săptămâni dacă îl luăm. Nici el nu vrea să vină doar să facă act de prezență, nici noi nu vrem să semnăm un jucător pe care să nu îl folosim.

Clar e un jucător foarte bun, deja a participat la antrenamente și e foarte bun. E un jucător de calitate. Mogoș povestea că atunci când evolua în Italia și l-a prins adversar era jucătorul pe care îl ura cel mai mult. I-a făcut viața un calvar", a declarat Cristi Balaj pentru Fanatik.

Crescut de Lecce, Filippo Falco a mai trecut pe la Pavia, Reggina, Juve Stabia, Trapani, Bologna, Cesena, Benevento, Perugia, Pescara, Cagliari și Steaua Roșie Belgrad. De-a lungul carierei a reușit 4 goluri și 6 pase decisive în cele 39 de prezențe strânse în Serie A, având și 23 de goluri și 33 de pase decisive în 162 de apariții în Serie B.

Comenteaza