CFR Cluj, aproape de a fi desemnată campioană. Ce pregătește federația pentru sezonul actual

CFR Cluj, aproape de a fi desemnată campioană. Ce pregătește federația pentru sezonul actual
| Foto: facebook.com/cfr1907

Clubul din Gruia ar putea cuceri pentru a treia oară consecutiv, după ce Federația Română de Fotbal (FRF) a întrerupt campionatul din cauza epidemiei de coronavirus.

FRF a decis suspendarea tuturor activităților sportive după izbucnirea epidemiei de coronavirus. Acum, oficialii din FRF trebuie să decidă ce se va întâmpla cu ligile de fotbal din România în cazul în care suspendarea ar putea dura mai multe luni.

UEFA va organiza o videoconferință cu membrii tuturor asociaților europene, iar decizia FRF depinde în mare parte de ceea ce va decide forul continental. Dacă UEFA decide suspendarea tuturor activităților sportive până în septembrie, atunci CFR Cluj va fi desemnată campioană a României pentru a treia oară consecutiv.

Totuși, întreruperea activității pentru o perioadă atât de îndelungată ar putea afecta serios cele mai multe echipe din România, chiar și pe “feroviari”. În prezent, fondul lunar de salarii al clujenilor este de 300.000 de euro, iar jucătorii străini ar putea decide să părăsească România, în cazul în care nu își vor primi salariile la timp, notează Prosport.

Comenteaza