CFR Cluj, anunț oficial despre starea lui Deac: “Se pare că nu ar fi așa grav, el sigur va reveni repede”

CFR Cluj, anunț oficial despre starea lui Deac: “Se pare că nu ar fi așa grav, el sigur va reveni repede”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Mijlocașul campioanei a fost scos pe targă din teren, la duelul câștigat de echipa națională a României pe terenul Austriei.

Accidentat în minutul 39 al întâlnirii din Liga Națiunilor, dintre România și Austria, Ciprian Deac a suferit o entorsă. Mijlocașul campioanei, unul dintre cei mai importanți oameni din lotul lui Dan Petrescu ar putea reveni pe gazon doar spre finalul lunii, la duelul din preliminariile Europa League, cu Djugardens sau Europa FC.

Anunțul în legătură cu situația mijlocașului a fost făcut chiar de unul dintre oficialii clubului din Gruia, Marius Bilașco.

”Deac, din păcate, s-a accidentat. E urătâ, dar nu e gravă. Cred eu că sunt şanse să revină până la partida din Suedia. Acum evoluţia depinde şi de organism. El sigur va reveni repede. S-a umflat, dar acum se pare că nu ar fi aşa de grav, din primele informaţii.

Aşa, în termeni, o entorsă... Nu ştiu să vă spun. Pe 24 septembrie jucăm cu Djurgardens (n.r. - din turul 3 preliminar Europa League). Vă pot spune un lucru despre jucătorii tineri. Îi spuneam lui Petrila să se uite la Deac, să se uite când vine la antrenament, când pleacă. Mai sunt jucători care fac asta”, a explicat Marius Bilașco la Telekom Sport.

Comenteaza