CFR Cluj amenință cu neprezentarea la derby-ul pentru titlu: “Ne este frică”

CFR Cluj amenință cu neprezentarea la derby-ul pentru titlu: “Ne este frică”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația clujeană a anunțat că ar putea să nu dispute jocul din această seară din cauza faptului că cei de la CS U Craiova nu au respectat protocolul impus de LPF și FRF în ceea ce privește testările.

Campionii își acuză adversarii din Oltenia că au fost ajutați de DSP Dolj și nu au respectat protocoalele oficiale. LPF și FRF au impus ca fiecare echipă unde este descoperit un caz de coronavirus să efectueze teste la fiecare șapte zile, însă craiovenii nu au mai fost testați din 24 iulie. Astfel, CFR Cluj amenință cu neprezentarea la derby, din cauza fricii de infectare.

“Nu ştim dacă această finală se va juca. Ne gândim foarte serios să nu ne prezentăm în această seară. Toată echipa este foarte speriată de ceea ce s-a întâmplat la Craiova în ultima perioadă şi ne este frică să luăm contact cu cei de la Craiova.

Motivul este simplu, faptul că la Craiova au fost descoperite trei cazuri de Covid. Toate au legătură cu echipa, preparatorul fizic, antrenorul secund şi team managerul. S-a hotărât clar ca în cazul în care există un caz de Covid jucătorii să fie testaţi la şapte zile, ceea ce s-a întâmplat la CFR, Dinamo, Petrolul, Astra. DSP-urile au respectat protocolul.

Ştiţi bine şi cazul nostru. Noi am stat zece zile fără să ne antrenăm şi am repetat testele. La ei nu s-a repetat nimic. Ultima testare a Craiovei a fost pe data de 24 (n.r. - iulie). Suntem în 3 (n.r. - august). Socotiţi dumneavoastră câte zile sunt. (...) Luăm în calcul să nu ne prezentăm. Ne este frică”, a spus Bogdan Mara la Pro X.

Comenteaza