Breaking news CFR Cluj s-a încoronat din nou campioană a României. “Feroviarii” au cucerit al patrulea titlu consecutiv în Liga 1

CFR Cluj s-a încoronat din nou campioană a României. “Feroviarii” au cucerit al patrulea titlu consecutiv în Liga 1
| Foto: facebook.com/cfr1907

Trupa condusă de Edi Iordănescu s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la FC Botoșani și a câștigat matematic un nou titlu de campioană.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Cu gândul la un nou trofeu în Liga 1, clujenii au dominat încă din primele minute ale partidei. Prima oportunitate a venit în minutul 8, când Debeljuh a trimis puțin peste cu capul. Imediat, jocul s-a mutat la  poarta “feroviarilor”, unde VInicius a intervenit salvator în fața lui Askovski (9). După aproape un sfert de oră, același Debeljuh a trimis peste transversală după un corner (13).

Elevii lui Edi Iordănescu au continuat să pună presiune, însă fără să amenințe defensiva adversă. Totuși, în minutul 29, Manea a trimis un șut puternic din afara careului, însă Pap a respins spectaculos. Gazdele au răspuns trei minute mai târziu, când Țigănașu a trimis din unghi și a lovit bara porții clujene.

Ultima șansă a unei prime părți dominate de CFR Cluj a venit din gheata lui Păun, care a trimis puțin pe lângă (36). Astfel, la pauză, tabela de la Botoșani indica 0-0.

Formația clujeană a început bine și actul secund, iar forcingul oaspeților a dat roade. La 9 minute de la reluare, Burcă a trimis cu capul spre poartă, iar Tigănașu și-a învins propriul portar (54). După gol, jocul și-a pierdut din ritm, iar “feroviarii” au făcut un pas înapoi. Totuși, la jumătatea reprizei, Costache a avut șansa să majoreze diferența, însă l-a luat la țintă pe Pap din apropiere (68).

CFR Cluj a gestionat perfect finalul de meci și au conservat rezultatul. Astfel, formația clujeană s-a impus cu 1-0 la Botoșani și a cucerit cel de-al patrulea titlu consecutiv în Liga 1 și al șaptelea din istoria clubului.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza