"Feroviarii" au reușit un nou transfer. 500.000 de euro pentru un fotbalist trecut pe la FCSB

"Feroviarii" au reușit un nou transfer. 500.000 de euro pentru un fotbalist trecut pe la FCSB
| Foto: facebook.com/fcbotosani

Campioana a mutat din nou pe piața transferurilor și a reușit să obțină semnătura unuia dintre cei mai buni fotbaliști din startul noului sezon.

Trupa lui Dan Petrescu domină campioantul intern și se luptă pentru accederea în grupele Ligii Campionilor, însă tehnicianul din Gruia își dorește noi transferuri. Ultimul intrat în vizorul antrenorului este Cătălin Golofca, cel ce a evoluat împotriva CFR-ului chiar în runda trecută, când “feroviarii” s-au impus în fața lui FC Botoșani, scor 4-1.

Oferta inițială a clubului clujean a fost de 200.000 de euro, plus 15% dintr-un viitor transfer, însă moldovenii au refuzat. În cele din urmă, conducerea din Gruia a acceptat condițiile celor de la FC Botoșani și, conform GSP, mijlocașul urmează să fie prezentat în următoarele ore de către campioni. CFR a plătit 500.000 de euro în schimbul lui Golofca, care ar putea debuta chiar la sfârșitul săptămânii, în fața Astrei Giurgiu.

Mijlocașul de 29 de ani și-a trecut în CV echipe precum Cetatea Suceava, Rapid Suceava și FCSB. În Liga 1, Golofca a adunat 106 prezențe, reușind să marcheze 21 de goluri și să ofere 19 assist-uri. Acesta e ultimul intrat pe lista fotbaliștilor transferați recent de CFR Cluj de la FC Botoșani. Primul a fost Mihai Bordeianu, sosit în iarna lui 2018, în timp ce Andrei Burcă a fost transferat în această vară. 

Comenteaza