CFR Cluj a rămas fără unul dintre cei mai importanți oameni din ultimii ani. “E important ca omul-cheie să se întoarcă la echipă”

CFR Cluj a rămas fără unul dintre cei mai importanți oameni din ultimii ani. “E important ca omul-cheie să se întoarcă la echipă”
| Foto: gsp.ro

În ultimele săptămâni, unul dintre cele mai importante personaje din conducerea campioanei a fost absent din viața de zi cu zi a formației din Gruia.

Unul dintre artizanii succeselor din ultimii ani, președintele CFR Cluj, Marian Copilu, absentează de câteva săptămâni. Acesta se confruntă cu probleme personale, iar frământările din interiorul clubului ar putea fi cauzate chiar de lipsa președintelui. Fostul antrenor al campioanei, Eduard Iordănescu, a fost cel care a dezvăluit absența lui Copilu.

“Eu vă mai zic ceva, chiar dacă se supără pe mine. Am această informație. E important ca omul-cheie, Marian Copilu, să se întoarcă la echipă. De câteva săptămâni nu mai e prezent în preajma echipei și nu mai vine la meciuri, din cauza unor probleme personale. Eu ştiu cât de mult conta el.

După întoarcerea lui şi liniştirea lui Petrescu, lucrurile se pot aşeza. Eu ştiu că sunt ceva lucruri personale la Marian Copilu, e o problemă care nu mă privește. Ştiu ce fel de om este, ce profesionist este. Ştiu cât de important era pentru echipă, pentru jucători.

Când a lipsit Dan Petrescu de la meciul decisiv de la Craiova, Marian Copilu era foarte implicat, foarte agitat. Oferă suport emoţional echipei şi orice antrenor are nevoie de asemenea oameni. Eu ştiu ce rol a avut Marian în aceşti ani”, a declarat Iordănescu, la Look Sport.

Comenteaza