CFR Cluj a pierdut procesele cu doi fotbaliști. Campioana, nevoită să își achite datoriile

CFR Cluj a pierdut procesele cu doi fotbaliști. Campioana, nevoită să își achite datoriile
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia a pierdut în fața unor jucători care nu mai evoluează în prezent pentru formația pregătită de Dan Petrescu.

CFR Cluj are din nou probleme în instanțele sportive, după ce a pierdut procesele împotriva lui Iasmin Latovlevici, respectiv Mario Rondon. Cei doi jucători și-au cerut salariile restante și au câștigat atât în primă instanță, cât și la Comisia de Recurs din cadrul FRF.  

“1. FC CFR 1907 CLUJ SA vs. LATOVLEVICI IASMIN – Pretenții financiare. Respinge recursul ca netimbrat. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată la data de 13.01.2022, în ședință nepublică, la sediul LPF.

2. FC CFR 1907 CLUJ SA vs. RONDON MARIO FERNANDEZ – Pretenții financiare. Respinge recursul ca netimbrat. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacata la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată la data de 13.01.2022, în ședință nepublică, la sediul LPF”, se arată în comunicatul Ligii Profesioniste.

Campioana a renunțat la Iasmin Latovlevici după sosirea lui Dan Petrescu, iar experimentatul fundaș lateral evoluează în prezent pentru FC Argeș, în timp ce Mario Rondon a fost îndepărtat de la CFR Cluj după un conflict cu Marius Șumudică și joacă în prima ligă poloneză la Radomiak Radom.

Comenteaza