CFR Cluj a mai rezolvat un transfer. Ce jucător nou va avea echipa

CFR Cluj a mai rezolvat un transfer. Ce jucător nou va avea echipa
| Foto: facebook.com/cfr1907

Clubul maghiar Kisvarda a anunțat despărțirea de fundașul Ionuț-Andrei Peteleu, care va juca de acum înainte la CFR Cluj.

Chiar dacă CFR Cluj nu a făcut, încă, anunțul oficial al transferului lui Andrei Peteleu, clubul din Ungaria, Kisvarda, și-a luat rămas bun, sâmbătă, de la jucător, prin intermediul site-ului oficial.

”Ionuț-Andrei Peteleu a părăsit echipa noastră. Fundașul român în vârstă de 30 de ani a ajuns la Kisvarda în vara lui 2021. În anul și jumătate trecut de atunci, a petrecut 2048 de minute pe teren, în 28 de meciuri de campionat.

A făcut parte din istorica medalie de argint în campionat și a jucat în primul meci internațional pentru Kisvarda, la Almaty, Kazahstan, într-o confruntare din Conference League.

Peteleu mai avea contract o jumătate de an. Jucătorul român revine la CFR Cluj, fostul său club, alături de care a căpătat experiență internațională și chiar a jucat și un meci amical împotriva celor de la Kisvarda.

Îi mulțumim lui Ionuț-Andrei Peteleu pentru serviciile oferite clubului Kisvarda și îi dorim succes în continuare”, a anunțat clubul maghiar.

Andrei Peteleu este fundaș dreapta la origini, dar poate evolua și în flancul stâng.

În cariera sa, acesta a mai evoluat pentru Gloria Bistrița, Delta Tulcea, FCM Târgu Mureș, Săgeata Năvodari, Petrolul Ploiești, Sheriff, UTA Arad, iar din 2021 se afla la Kisvarda.

Până acum, CFR Cluj a anunțat oficial un singur transfer, al atacantului croat Anton Maglica. În Gruia se află deja și Bogdan Țiru, ultima dată la Jagiellonia, care urmează să semneze, potrivit digisport.ro.

Comenteaza